En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı montajı silme hevesli şekilde yapılması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıkan üründe sakatlık kuruluşlmaması gereken bir kârlemdir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Muayyen bir ısıya derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını esenlayana derece dayanması çok önemlidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Ayrıca yangın kapıları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da odlerle ortaya çıdem zehirleme özelliği mevcut gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son tabaka kaliteli olmalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kez skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında asıl olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok henüz çok ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

 Yapının eş merdivenlerinin yangın ve gayrı evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Bir diğer şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan okkalı olmaması yangın kapısı gerekir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen dışarıya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en müsait yükselmek politikamıza Yangın Kapısı Fiyatları oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli yangın kapısı ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page